Mira Hallin tvåmålsskytt när MoDo vann förlängningsdramat

Publicerad: 2024-03-08
#MODOBIF
Den tredje matchen i semifinalserien mellan MoDo och Brynäs var otroligt jämn. Efter 60 minuters speltid stod det 2-2 på tavlan, sedan Brynäs kvitterat med mindre än en minut kvar av tredje perioden. I ett långt förlängningsdrama var det till slut MoDo som avgjorde i den femte perioden. Anna Andersson klev fram med slutspelets första fullträff och sköt 3-2 segern till sitt MoDo, som nu leder med 2-1 i matcher.

- Mira Hallin stod för båda MoDos två mål under ordinarie speltid.

- Brynäs Hanna Thuvik kvitterade till 2-2 med 53 sekunder kvar av tredje perioden och tog matchen till förlängning. I förlängningen klev dock MoDos Anna Andersson fram och gjorde sitt första mål i slutspelet.

- MoDo leder nu matchserien med 2-1 och är endast en seger ifrån en finalplats där Luleå/MSSK väntar.