MoDo vände och vann i tredje perioden

Publicerad: 2023-12-10
#MODOAIK
Trots spelmässigt övertag för MoDo var det AIK som hade ledningen i matchen efter två perioder. Gästerna var effektiva när lägen uppstod samtidigt som Blanka Skodova storspelade i målet. Men MoDo lyckades vända på steken. 48 sekunder in i tredje perioden hade hemmalaget gjort två mål och återtagit ledningen som de behöll matchen ut.

- Lina Ljungblom blev matchhjälte för MoDo med sitt 3-2-mål, hennes andra mål i matchen.

- Adela Sapovalivova gjorde både mål och assist (1+1) och var en viktig del i att MoDo lyckades knipa tre poäng.

- Blanka Skodova var fenomenal mellan stolparna för AIK och höll kvar gästerna i matchen. Skottstatistiken som slutade 52-9 vittnar om en hektisk dag på jobbet för Skodova.