Ny trepoängare för MoDo - besegrade HV71 på bortaplan

Publicerad: 2024-09-14
#HV71MODO
MoDo har fått en fin start på årets säsong av SDHL. Under lördagen tog man sin andra seger på lika många dagar när man besegrade HV71 i Husqvarna Garden. Gästerna gick upp i en tvåmålsledning i den första perioden men i mittakten gav Jönköpingslaget svar på tal med två mål som utjämnade resultatet. I det läget tog MoDo timeout, ett beslut som gav effekt. Knappt två minuter före paus sköt Mira Hallin ledningen till bortalaget. När Emma Seitz utökade till 4-2 i den tredje perioden med sitt andra mål i matchen fastställdes slutresultatet och MoDo kunde glädjas åt en ny trepoängare.

- Emma Seitz hade en lysande match och gjorde två mål och assisterade till ytterligare ett.

- Ebba Hedqvist assisterade till två mål och har gjort fyra poäng på de två inledande matcherna av säsongen.

- Hilda Svensson och Rachel Weiss stod för hemmalagets mål.